MORGAN Media din Bucuresti este agentie de website design, realizeaza web design si implementare web pentru orice proiect web.

  • CONTACT
  • Contacteaza telefonic MORGAN Media
  • Contacteaza online MORGAN Media
  • Catre blog MORGAN Media

Newsletter

Concept publicitar > Website design > Design grafic > Design pentru tipar > Insert de presa > Design indoor > Design outdoor >

agentie website design Bucuresti, web design, website de prezentare, design web newsletter

Design webWebsite design - prezenta online este mai mult decit insiruirea unor informatii amenajate cu grija de un web designer.

Avind in vedere implementarea elementelor de comunicare, usability, continut si functionalitate, in urma parcurgerii etapelor de dezvoltare web (concept website, website design, implementare web, testare, publicare website) va rezulta o prezenta online puternica si generatoare de beneficii.

Website design - web design de la concept la beneficii web

website design, web design, design web

Oferim solutii de website design pentru toate tipurile de proiecte, website-uri de produs sau dedicate unui eveniment, corporate website sau e-commerce website.

Fiecare proiect este unic si este dezvoltat individual avind in avantajul nostru experienta acumulata la proiectele web anterioare. Tehnicile si tehnologiile web folosite, precum si standardele pe care le avem in vedere, au ca rezultat o prezenta online ergonomica, usor de parcurs, testata si aprobata W3C.

Cu design proaspat si inovator, toate website-urile noastre sunt dezvoltate avind in vedere considerente de web design, ergonomie, accesibilitate si atingerea maximului de audienta. Versatilitatea lor permite rularea in conditii optime indiferent de browserul folosit, platforma de hosting sau sistem de operare, viteza conexiunii Internet sau nivelul de pregatire al utilizatorului.

Fara rezerva unor preturi ridicate alege cele mai bune standarde si solutia completa pentru website design si hosting - indiferent de proiectul web solicitat vei beneficia de hosting gratuit timp de 1 an.

Flash website design

Adobe Macromedia Flash este un produs ce ofera perspectiva de creatie si dezvoltare de website-uri animate, dinamice, website-uri cu un mare coeficient de interactivitate. Alaturi de aplicabilitatea imediata pentru dezvoltarea de website-urilor animate, realizam cu succes bannere web si cd-uri multimedia.

Web hosting

solutii de web hosting, hostare web, hosting web gratuit pentru orice proiect dezvoltat de MORGAN Media

Urmatorul pas dupa dezvoltarea website-ului este solutia de hosting. Solutiile de hosting oferite au in vedere atit gazduirea siteului web, cit si servicii colaterale: FTP, casute de email si webmail, baze de date, etc. Avem in vedere de fiecare data necesitatile reale ale clientului pentru alegerea solutiei de hosting optima.

Aplicatie web - aplicatii web de gestiune a informatiilor

Dezvoltare de aplicatii web, implementare web

Functie de tehnologia de dezvoltare aleasa pentru atingerea cerintelor de proiect, dezvoltam websiteuri si aplicatii HTML folosind limbaje de scripting consacrate si baze de date pentru stocarea si managementul facil al informatiei.