Avem in vedere promovarea si dezvoltarea unui concept nou: PRODUCATORI DE IDEI.

  • CONTACT
  • Contacteaza telefonic MORGAN Media
  • Contacteaza online MORGAN Media
  • Catre blog MORGAN Media

Newsletter

Istoric MORGAN Media > Valorile agentiei > Viziune & Misiune > Unitate Protejata > Contact & Locatie >

Agentie de publicitate ofera: dtp, design si creatie, tipar digital si tipar offset, print si tipar, casete luminoase, advertising, publicitate.

Viziune si misiune MORGAN MediaSpre deosebire de alte agentii de publicitate gata sa furnizeze produse si servicii in regim de supermarket, MORGAN Media se implica responsabil si se dedica total pentru fiecare provocare.

Aproape de client, de asteptarile si obiectivele sale de dezvoltare, furnizam solutii adecvate si dezvoltam parteneriate durabile cu beneficii reciproce in vederea obtinerea recunoasterii de integrator de produse si servicii publicitare.

Prin conceptul - PRODUCATORI DE IDEI - pe care il oferim pietei romanesti propunem o abordare noua, integrata in ceea ce privesc serviciile si solutiile publicitare prin reducerea substantiala a costurilor prin controlul si eficientizarea intregului proces de realizare al proiectelor publicitare: design grafic - productia tipariturilor, strategie media - management de campanie, design outdoor - productie si montarea elementelor de semnalistica, analiza si concept web - publicare si intretinere website.