Prin valorile agentiei de publicitate MORGAN Media avem ca obiectiv oferirea de servicii si produse publicitare BEST BUY pentru piata romaneasca.

  • CONTACT
  • Contacteaza telefonic MORGAN Media
  • Contacteaza online MORGAN Media
  • Catre blog MORGAN Media

Newsletter

Istoric MORGAN Media > Valorile agentiei > Viziune & Misiune > Unitate Protejata > Contact & Locatie >

agentie de publicitate, MORGAN Media,  Bucuresti, productie publicitara.

Valorile agentiei de publicitate MORGAN MediaSuntem ca grup ceea ce suntem ca indivizi, o echipa de oameni tineri, responsabili si dedicati industriei publicitare, interesati si implicati in a oferi servicii si produse publicitare eficiente.

Ne ghidam si incercam sa ne depasim limitele prin modul in care privim lucrurile, prin modul de a fi, prin beneficiile pe termen lung pe care le urmarim alaturi de furnizori si clienti deopotriva.

Responsabili pentru calitate

Produsele si serviciile publicitare oferite de MORGAN Media au calitatea de best buy privind raportul dintre beneficiul primit de client si pretul platit. Oferim excelenta, ne straduim permanent sa ne imbunatatim standardele si sa fim receptivi pentru nou in domeniu. Fiecare dintre noi, in tot ceea ce facem, suntem responsabili pentru calitatea produsului sau serviciului publicitar furnizat.

Satisfactie pentru client

Respectul pentru clienti, intelegerea cerintelor impuse de proiect si depasirea asteptarilor, sunt in vederile noastre pentru atingerea satisfactiei lucrului bine facut. Ne straduim sa le depasim asteptarile prin acuratete, calitate si livrare la timp.

Lideri ca indivizi, lideri ca agentie

MORGAN Media se bazeaza pe angajati talentati si implicati in domeniul lor de activitate, competenti, creativi si cu spirit de echipa, capabili sa aduca plus valoare rezultatului final, in conditii de raspuns rapid si livrare la timp.

Integritate in ceea ce facem

Suntem personal caracterizati de onestitate si echitate in toate aspectele activitatii depuse. Ne atingem obiectivele responsabili ca angajati si membrii ai comunitatii in care traim, ne tratam clientii si compania cu respectul cuvenit.