Solutie alternativa de promovare - agentia de publicitate MORGAN Media este unitate protejata.

  • CONTACT
  • Contacteaza telefonic MORGAN Media
  • Contacteaza online MORGAN Media
  • Catre blog MORGAN Media

Newsletter

Istoric MORGAN Media > Valorile agentiei > Viziune & Misiune > Unitate Protejata > Contact & Locatie >

Unitate protejata, agentie de publicitate Bucuresti, productie publicitara, tiparituri, brosuri de prezentare, servicii publicitare

MORGAN Media este unitate protejataUnitate protejata pentru publicitate: conform legislatiei in vigoare, avand furnizor o Unitate Protejata iti poti folosi banii pe care ii platesti ca impozit in proiecte publicitare. MORGAN Media este unitate protejata si suntem in masura sa iti acordam suportul pentru promovarea afacerii.

Unitate protejata in publicitate
 

Este Criza Financiara, suntem siguri de asta. Intrebarea care ne framanta este "Cum sa sustinem valoarea veniturilor la un nivel suficient pentru a fi profitabili?". Raspuns: prin diminuarea cheltuielilor neproductive si promovarea afacerii. Diminuarea cheltuielilor am facut-o cu totii, am scazut sau am renuntat la tot ceea ce nu este în mod obligatoriu necesar. Este suficient? Ai putea diminua si impozitele catre Stat?

Salveaza-ti banii si foloseste-i pentru tine!

Eşti într-o companie cu peste 50 de angajaţi şi eşti interesat de soluţii de minimizare a cheltuielilor? Noi te putem ajuta: conform legislatiei în vigoare, lucrând cu Unitate Protejată, salvezi banii pe care îi plăteşti lunar ca impozit şi îi poţi folosi în programe active de promovare şi dezvoltare a afacerii tale.