Pentru materiale tiparite oferim toata gama de servicii - concept si design grafic, prelucrare de imagini, pregatire pentru tipar DTP, tipar offset sau digital.

  • CONTACT
  • Contacteaza telefonic MORGAN Media
  • Contacteaza online MORGAN Media
  • Catre blog MORGAN Media

Newsletter

Concept publicitar > Website design > Design grafic > Design pentru tipar > Insert de presa > Design indoor > Design outdoor >

Agentie de publicitate ofera: dtp, design si creatie, tipar digital si tipar offset, print si tipar, casete luminoase, advertising, publicitate.

Design pentru tiparDesign pentru tipar - reflecta si promoveaza branduri puternice.

Pentru documente corporative, rapoarte anuale, corespondenta de afaceri, MORGAN Media ofera toata gama de servicii grafice - concept si design grafic, prelucrare de imagini, pregatire pentru tipar DTP - si produce documente finale, gata pentru tipar, conforme cu obiectivele de promovare si sustinere a brandului.

Tiparituri in culori vii

Dupa procesul de creatie si design grafic, materialele pentru tipar aprobate in forma finala, necesita prelucrari specifice conform particularitatii fiecarei masini de tipar. Acordam atentia si timp necesar prelucrarii fisierelor pentru obtinerea maximului in etapa urmatoare, cea de tiparire.

Materiale tiparite cu calitate

Gata de print. Documentele sunt trimise in zona de productie (tipar si finisari suplimentare: lacuire selectiva, caserare, faltuire, plastifiere, taiere, capsare, etc) unde proiectul este urmarit de noi pentru atingerea maximului de calitate si acuratete al produsului finit.

E mai sigur asa si urmarim proiectul in toate fazele procesului de productie pentru obtinerea rezultatului scontat.

Toata gama de produse printabile

Concept, creatie grafica si DTP pentru toata gama de materiale tiparibile: plic, carte de vizita si foaie cu antet, mapa de prezentare, flyer si brosura, volante si mapa de prezentare, catalog de prezentare, documente interne si externe corporate, revista si publictaie.