Completam serviciile de tipar offset si tipar digital cu cele de dtp si design publicitar, oferind astfel solutii integrate clientilor nostrii pentru realizarea oricarui tip de materiale tiparite.

  • CONTACT
  • Contacteaza telefonic MORGAN Media
  • Contacteaza online MORGAN Media
  • Catre blog MORGAN Media

Newsletter

Tipar > Print indoor & outdoor > Obiecte promotionale > Productie publicitara indoor > Productie publicitara outdoor > Fotografie >

Agentie de publicitate ofera: dtp, design si creatie, tipar digital si tipar offset, print, tipar, brosura de prezentare, catalog de prezentare, mape si volante, flyere, advertising, publicitate.

Tipar digital si tipar offsetMaterialele tiparite simple (carte de vizita, foaie cu antent, pliant, etc.) impreuna cu cele cu grad mare de complexitate (documente interne, catalog de prezentare, catalog de produs, brosura, etc.) detin ponderea majoritara in mixul de comunicare al tuturor companiilor de succes.

MORGAN Media este un furnizor specializat in productia de tipar si, functie de conditiile impuse de proiect, ofera atit varianta de tipar digital, cit si cea de tipar offset.

Tipar digital

Calitatile majore ale tiparului digital sunt timpul redus de executie al proiectului si posibilitatea de realizare a unui numar relativ mic de exemplare. Calitatea materialului printat este mai comparabila cu ea obtinuta la tiparul offset si suficient de buna pentru a obtine un produs de calitate.

Pentru tipar digital sunt pretabile lucrari cu grad de complexitate mic / mediu: plicuri, carte de vizita, pliant si flyer, mapa, volanta, etc., si implica, din punct de vedere al costurilor, un buget redus.

Tipar offset

Cind vorbim despre tiparituri realizate pe masini offset, discutam despre zona premium a materialelor tiparite. Avantajele tiparului offset sunt nete comparativ cu digitalul in ceea ce priveste calitatea printului, calitatea culorilor obtinute.

Tipariturile realizate offset pot fi complexe, atit din punct de vedere functional, cit si din punct de vedere al formei (de exemplu taieri neliniare ale materialului tiparit). Aceasta varianta este pretabila cantitatilor mari de materiale tiparite, bugetul necesar este mai mare decit in varianta tiparul digital, insa costul per exemplar tiparit este, surprinzator, mai mic.

Exemple pretabile pentru tiparul offset sunt lucrari care contin culori speciale, tiparituri care necesita folosirea unei hirtii speciale (cu grad de rugozitate, culoare, textura sau grosime - de exemplu, hirtia kraft), cataloage pentru care calitatea imaginilor este esentiala, materiale cu forma nestandard sau care necesita prelucrari speciale ( lacuire selectiva pe anumite zone ale materialului, lacuire lucioasa sau lacuire mata in masa ).