Concepte si solutii notabile pentru promotii, evenimente dedicate, hostese si materiale POSM.

  • CONTACT
  • Contacteaza telefonic MORGAN Media
  • Contacteaza online MORGAN Media
  • Catre blog MORGAN Media

Newsletter

Campanii media > Campanii outdoor > Campanii online > Promotii & Evenimente >

Concepte si solutii notabile pentru promotii,evenimente dedicate,hostese si materiale POSM

Promotii si evenimenteGindim si realizam concepte si solutii pentru promotii si evenimente notabile pentru mass-media si dedicate publicului larg.

Organizarea promotiilor si evenimentelor implica efort creativ si logistic mare, sunt implicate un numar mare de persoane si resurse. Suntem familiarizati cu astfel de proiecte si avem ca obiectiv rezultate maxime pentru Client si, implicit, pentru noi.

Promotii

Hostese si materiale POSM, productie si creatie. Toate fac parte din arsenalul necesar derularii unei promotii reusite.

Eveniment

Artisti consacrati si personalitati mondene, catering, amenjare de decor, sunet si lumina, efort logistic si de organizare sunt elementele care asigura buna desfasurare si valenta memorabila a unui eveniment.

Cel mai important eveniment organizat

Festivalul 1 Mai - Dor de munca, editia 2007, a fost cel mai important eveniment organizat de agentia de publicitate MORGAN Media.

*1 Mai - Dor de Munca* este un eveniment de promovare special creat pentru a exploata mediatic lipsa de divertisment din timpul mini-vacantei de 1 Mai. Festivalul se vrea o alternativa si o oportunitate pentru toti cei ce vor cauta de *Ziua Muncii* in Bucuresti o forma sau alta de distractie. In conditiile unei mediatizari de calitate si sub umbrela unei titulaturi parodice, *Dor de Munca* poate deveni prima optiune pentru cei vizati. [mai mult]