Suntem un furnizor cu experienta in proiecte de productie publicitara outdoor; producem cu succes elemente de semnalistica outdoor - totemuri, firme si casete luminoase, litere volumetrice.

  • CONTACT
  • Contacteaza telefonic MORGAN Media
  • Contacteaza online MORGAN Media
  • Catre blog MORGAN Media

Newsletter

Tipar > Print indoor & outdoor > Obiecte promotionale > Productie publicitara indoor > Productie publicitara outdoor > Fotografie >

Productie publicitara outdoor, casete luminoase, litere volumetrice, advertising, publicitate.

Productie publicitara outdoorCaseta luminoasa, totem publicitar, litere volumetrice - prezenta outdoor, vizibilitate si impact, beneficii de imagine.

Productia publicitara outdoor abordeaza structuri mari, realizate in conditii de rezistenta si vizibilitate outdoor (totem, caseta luminoasa, litere volumetrice din inox sau plexiglass, print de mari dimensiuni pe mesh, banner, flag, roof top sau branding de locatii). Folosim tehnici si tehnologii specifice mediului exterior pentru ca productie materialelor publicitare sa fie durabila si de impact.

Branding

Produsele din aceasta categorie sustin si promoveaza brandul, avind in principiu rolul de informare si/sau directionare: branding pentru flota de vehicule, materialele publicitare POSM sau branding de cladiri fac parte din aceasta categorie.

Cele mai reprezentative produse sunt unipol-ul, totem-ul, caseta luminoasa, litere volumetrice, roof top-ul, panouri de mari dimensiuni, semnalistica pentru directionare, arhitectura corporativa sau branding de cladiri.

Casete luminoase, totemuri, litere volumetrice, print exterior.

Arhitectura corporativa reprezinta branduirea unui grup de cladiri adiacente conform unor reguli clare (de obicei conform Manualului Corporativ) si implica folosirea mai multor elemente: panou, caseta luminoasa, steaguri, totem sau totemuri, elemente de semnalistica, roof top, etc.