Succesul de comunicare al machetelor de presa, ad-urilor si insert-urilor de presa realizate se datoreaza experientei acumulate.

  • CONTACT
  • Contacteaza telefonic MORGAN Media
  • Contacteaza online MORGAN Media
  • Catre blog MORGAN Media

Newsletter

Concept publicitar > Website design > Design grafic > Design pentru tipar > Insert de presa > Design indoor > Design outdoor >

Grafic design pentru machete de presa, ad-uri si insert-uri de presa

Design publicitar insert de presaInsert de presa - design de presa ca sa te remarci de-a lungul si de-a latul ziarelor si publicatiilor. Pentru un insert de presa in publicatiile locale sau o campanie de presa nationala, MORGAN Media are resursele necesare, experienta si expertiza pentru managementul campaniei.

Gestionam toate fazele incepind cu faza initiala de idee si concept, urmind faza de copywriting si design grafic, pina la furnizarea machetelor de presa. Ca urmare a strategiei media stabilite urmeaza faza de implementare cind, impreuna cu partenerii nostrii de media, asiguram cea mai buna audienta si pozitionare a inserturilor, indiferent de bugetul de campaniei alocat.

Insert de presa

MORGAN Media gestioneaza toate fazele campaniei de presa inclusiv formatarea machetelor de presa si conversia de culoare specificata de fiecare publicatie.

Copywriting

Vitale pentru atingerea obiectivelor de comunicare sunt cuvintele. Alese cu grija si inspiratie te asiguram ca mesajul tau va fi auzit si clar inteles de public.

Media buying

Ani de experienta pe proiecte de anvergura in media buying sunt certitudinea pentru cele mai bune cotatii si pozitionari, analiza si expertiza in alegerea publicatiilor.

Fotografie

Cu un portofoliu consistent de fotografi si parteneriate cu banci de imagini asiguram solutii pentru proiectele propuse indiferent de marimea bugetului stabilit.