Fotografie digitala la nivel profesional

  • CONTACT
  • Contacteaza telefonic MORGAN Media
  • Contacteaza online MORGAN Media
  • Catre blog MORGAN Media

Newsletter

Tipar > Print indoor & outdoor > Obiecte promotionale > Productie publicitara indoor > Productie publicitara outdoor > Fotografie >

Sedinta foto, studio profesional, fotografie profesionala

Fotografie publicitaraFotografie profesionala si prelucrare de imagine, sedinta foto si banci de imagini - informatie vizuala prezenta in toate materialele de prezentare.

Nevoia de identitate si de diferentiere in fata audientei implica folosirea de imagini reprezentative in mixul de comunicare. Intrebarea imediata este: cind sunt necesare fotografiile si cind sunt suficiente imaginile?

Fotografie profesionala

Catalog de produs, eveniment important, portofoliu de lucrari sunt doar cteva din aplicatiile care implica demararea unei sedinte foto pentru obtinerea unui set de fotografii profesionale (concept, continut, rezolutie, format, cromatica, cadrare). Setul de imagini obtinut in urma sedintei foto va genera caracterul "exclusiv", "propriu" al materialor de comunicare si promovare in care va fi implementat.

Cele mai frecvente proiecte de fotografie profesionala sunt pentru fotografie de produs sau de portofoliu (fotografii cu portofoliul de produse sau de lucrari), fotografie de eveniment (fotografii din cadrul unui eveniment major din activitatea companiei - conferinta de presa, lansare produs, seminar, workshop, etc).

Prelucrare de imagine si banci de date

Pentru actiuni de nivel mic sau mediu (catalog prezentare, brosura, poster) care necesita un grad redus de particularitate, imaginile furnizate de bancile de imagini si procesul de prelucrare de imagine sunt suficiente pentru realizarea proiectului propus. Avantajele sunt: implica costuri mai mici si timpul pentru achizitionare este redus.

MORGAN Media ofera solutii de consultanta pentru alegerea variantei adecvate, servicii de fotografie profesionala (fotografie profesionala, studio foto, portofoliu de modele), selectie de imagini pe baza cererii furnizate si achizitie de imagini.