Creatie publicitara si design grafic pentru brosura de prezentare, cataloag de prezentare, logo design si manual de identitate corporativa.

  • CONTACT
  • Contacteaza telefonic MORGAN Media
  • Contacteaza online MORGAN Media
  • Catre blog MORGAN Media

Newsletter

Concept publicitar > Website design > Design grafic > Design pentru tipar > Insert de presa > Design indoor > Design outdoor >

Servicii de creatie publicitara, design grafic si logo design

Design publicitar Design grafic - inspirat cu adevarat si remarcat de publicul tinta. Indifierent daca vorbim despre logo design, design pentru brosura, insert de presa sau website, semn luminos, materiale indoor sau outdoor, designul grafic are un rol major in succesul comunicarii cu publicul tinta, trebuie sa defineasca compania pe piata si sa o diferentieze avantajos de competitori.

Realizam cu succes solutii unice de design grafic pentru clientii nostrii, solutii bazate pe atingerea obiectivelor vizuale si de comunicare.

Logo design

Logoul este purtatorul de cuvind al companiei si cel care transmite clientilor primul mesaj: "Hei, suntem aici, ne cunoastem, ai incredere in noi!". Daca produsul este manufacturat intr-o fabrica, atunci logo-ul este reprezentarea grafica a brandului, cel care vinde produsul.

MORGAN Media creeaza solutii originale de logo design croite sa reprezinte si sa comunice caracterul si imaginea afacerii tale.

Identitate corporativa / branding

Furnizam intregul manual corporativ cu reguli si solutii de folosire a logo-ului: ghid cromatic, fonturi, layout pentru carte de vizita, foaie cu antet, plic, mapa, brosura. Ca o extensie a manualului corporativ avem experienta in realizarea solutiilor grafice pentru car branding, branding outdoor si indoor (caseta luminoasa, totem publicitar, litere volumetrice, panouri publicitare si directionale).