Formular de cerere de oferta servicii si produse publicitare - BROSURA DE PREZENTARE, CATALOG DE PREZENTARE, TOTEM LUMINOS, CASETE LUMINOASE.

  • CONTACT
  • Contacteaza telefonic MORGAN Media
  • Contacteaza online MORGAN Media
  • Catre blog MORGAN Media

Newsletter

Cerere de oferta > Newsletter > Download >

Agentie de publicitate ofera solutii publicitare pentru brosura de prezentare, catalog de prezentare, totem luminos, casete luminoase.

Cerere de oferta onlineFie ca doriti o cotatie pentru realizarea unei brosuri, a unui catalog de prezentare, a unei casete luminoase sau pentru orice alt produs sau serviciu, folositi Chestionarul Cerere de Oferta si incercati sa includeti cit mai multe informatii pentru descrierea proiectului pentru care solicitati oferta. Va asiguram ca rapunsul nostru va fi prompt.

.

 

Cimpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Formularul de cerere de oferta poate fi folosit pentru proiecte standard: Creatie & Design: concept publicitar, web site, design grafic, design pentru tipar, insert de presa, design outdoor, design indoor; Productie publicitara: tipar digital, tipar offset, print indoor, print indoor, productie publicitara indoor, productie publicitara outdoor; Marketing: campanie media, campanie outdoor, campanie online, promotie sau eveniment.

Pentru alte tipuri de proiecte publicitare va sugeram sa contactati agentia.