Agentia MORGAN Media ofera solutii si servicii pentru implementarea si managementul campaniilor outdoor locale si nationale. Oferim si servicii conexe de design publicitar, print outdoor, alpinism utilitar.

  • CONTACT
  • Contacteaza telefonic MORGAN Media
  • Contacteaza online MORGAN Media
  • Catre blog MORGAN Media

Newsletter

Campanii media > Campanii outdoor > Campanii online > Promotii & Evenimente >

Agentie de publicitate din Bucuresti asigura solutii de implementare si management pentru campanii outdoor si panotaj stradal..

Campanii publicitare outdoorInitial folosit exclusiv pentru panotajul publicitar stradal, termenul de campanie outdoor include orice mijloc de afisare cu obiectivul de a comunica mesajul publicitar catre persoanele aflate in afara locuintei proprii.

Panou publicitar, backlight, unipol, billboard, city lights sau panotaj video TV Screen, toate fac parte din oferta de medii publicitare ce sunt integrate strategic intr-o campanie outdoor.

Panotaj outdoor

Costul foarte bun per 1000 de afisari, costul redus in raport cu durata campaniei, timpul de expunere de 24 ore/ zi, adresarea buna datorita amplasarii (de exemplu, amplasarea in proximitatea unui supermarket, aproape de publicul tinta) si suprafata mare de expunere sunt doar citeva din avantajele panotajului outdoor.

Concept si design publicitar

Complementar realizarii strategiei si managementului de campanie, raspundem prompt pentru realizarea layoutului grafic din faza de concept si pina la realizarea propriu-zis a solutiei de afisare. Avind in vedere experienta noastra precum si interesul pentru nou si eficient, suntem in masura sa sustinem dezvoltarea vizuala a unei campanii outdoor.