Oferim solutii dedicate si construim strategii de succes pentru campaniile online, asiguram managementul de campanie si rapoarte de audienta.

  • CONTACT
  • Contacteaza telefonic MORGAN Media
  • Contacteaza online MORGAN Media
  • Catre blog MORGAN Media

Newsletter

Campanii media > Campanii outdoor > Campanii online > Promotii & Evenimente >

Strategie si management campanie online

Campanie onlineCampania online sau campania INTERNET este o actiune publicitara de mare impact care foloseste exclusiv mediul virtual.

Campania online are ca rezultat prezenta planificata a mesajului publicitar pe mai multe website-uri, directoare web sau comunitati web. Selectia este facuta functie de target-ul vizat si audienta, avantajul major al internetului fiind costul redus si target-area foarte buna. In plus, modalitatea de distrubuire a mesajului este mai rapida si mai eficienta, iar rezultatele sunt obtinute in timp real ceea ce permite o mare flexibilitate in stabilirea strategiei campaniei.

Campanii prin email

Vrei sa trimiti clientilor (potentiali sau existenti) mesaje publicitare privind oferta companiei tale? Iti furnizam solutii de trimitere de mesaje de email personalizate conform specificatiilor tale de design, rapoarte si rezultate privind audienta si traficul web generat.