Oferim solutii complete de promovare media: campanii media - campanii de promovare in presa, radio si TV, management de campanie, monitorizare, rapoarte de audienta.

  • CONTACT
  • Contacteaza telefonic MORGAN Media
  • Contacteaza online MORGAN Media
  • Catre blog MORGAN Media

Newsletter

Campanii media > Campanii outdoor > Campanii online > Promotii & Evenimente >

Campanii media, campanii de promovare,management de campanie,monitorizare,rapoarte de audienta

Campanii media Prin campanie media, fie ca este campanie in presa, campanie radio sau campanie TV, intelegem mai mult decit rezolvarea problemei de media buying, de obtinerea celor mai bune rate si pozitionari de la furnizori.

Intelegem sa ne implicam si sa intelegem clar obiectivele clientilor, specificul businessului lor si sa obtinem maximul de beneficii din comunicarea cu publicul tinta.

Campanie in presa

Flexibilitatea campaniei de presa consta in targetarea eficienta a publicului datorata ofertei largi de publicatii, fiecare cu specificul ei, si posibilitatea restrictionarii, in majoritatea cazurilor, functie de zona de interes. Strategia pentru acest tip de campanie media este o etapa esentiala si delicata, reprezentand fundamentul succesului comunicarii.

Campanie radio

Cu o mare afinitate a publicul sau, acest canal de comunicare ( radio - tipul audientei, profilul emisiunii si al postului de radio ) implica o abordare complexa si diferita de celelalte doua tipuri de campanii media ( presa si TV ) mai ales ca suportul de comunicare este relativ restrictiv ( lipseste suportul vizual ).

Calitatea conceptului si a realizarii spotului radio, alaturi de particularitatile impuse in constructia strategiei media, sunt elementele esentiale pentru atingerea obiectivului propus.

Campanie TV

Cu cel mai mare impact, cea mai mare audienta, cu cel mai mare buget implicat, campania TV implica, incontestabil, cel mai multe cunostinte si cea mai mare experienta pentru realizarea strategiei media.

Avem experienta si cunostintele pentru a furniza solutia eficace in strategia media pentru indiferent de tipul de campanie solicitat.

Management de campanie media

MORGAN Media asigura integral managementul de campanie de la faza de planificare pina la cea de achizitie a spatiilor de difuzare, monitorizare si furnizare a rapoartelor de audienta pentru orice tip de campanie media.