Agentia de publicitate MORGAN Media, din Bucuresti, ofera clientilor locali si nationali - Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Valcea - servicii publicitare si de productie publicitara.

  • CONTACT
  • Contacteaza telefonic MORGAN Media
  • Contacteaza online MORGAN Media
  • Catre blog MORGAN Media

Newsletter

Istoric MORGAN Media > Valorile agentiei > Viziune & Misiune > Unitate Protejata > Contact & Locatie >

Agentie de publicitate din Bucuresti full services cu productie publicitara proprie

Agentie de publicitate, Bucuresti, RomaniaParte a grupului MORGAN Media, alaturi de MORGAN Media Services si MORGAN WORKSHOP, agentia de publicitate MORGAN Media Enterprise se defineste ca un mall de creatie si productie publicitara si vine in intimpinarea consumatorilor de publicitate interesati de servicii publicitare integrate, de eficientizare a costurilor si imbunatatire a managementului de proiect.

Dezvoltand simultan, logistic si uman, toate zonele de creatie si productie, agentia noastra de publicitate este in masura sa deruleze proiecte cu un grad mare de complexitate plecind din faza initiala a conceptului publicitar, pina la implementarea strategiei media sau productia materialelor de imagine.

In avantaj

Marele avantaj fata de alte agentii de publicitate este acela de a avea, pe langa departamentele proprii oricarei agentii, propriul departament de productie publicitara, cu echipa de concept si proiectare si echipe de productie.

Din acest motiv suntem recunoscuti de clienti ca fiind un furnizor eficace prin prisma serviciilor si produselor publictare de calitate, client consultancy si client service, a termenelor de livrare ferme si cost-control eficient.